Derit4 Seorang Ibu Yang DipukuI Suami Hingga K0ma, Berguguran Air Mata Setiap Kali Menyentuh Anak..

Air Mata Gugur Setiap kali Sentuh Anak, Derit4 Si Ibu DipukuI Suami Hingga K0ma

Sudahlah dipukuI hingga terlantar koma oleh suami, wanita ini yang dikenali sebagai Jahidah Nordin masih lagi tidak mampu bergerak dan bercakap hingga ke hari ini, seperti laporan Astr0 4wani.

Hanya mampu mengalirkan air mata tatkala memegang anaknya di sisi, Jahidah masih lagi mampu melihat atau mengacah-acah anaknya, Eshfan Nufail yang dilahirkan pada 30 November lalu.

Jahidah dipukul suami hingga koma

Maklum adik kepada Jahidah, Fauziah, mereka berusaha untuk membawa tangan kakaknya itu untuk menyentuh bayi dan setiap kali melakukannya, air mata Jahidah pasti akan mengalir.

Kakak masih tidak boleh bergerak dan bercakap dan hanya terlantar di katil, malah dia juga tidak dapat memberikan maklum balas apabila ditanya atau sebagainya.

Namun, terdapat tanda dia memahami percakapan atau pertanyaan kami berdasarkan bahasa tubuh apabila dia kerap mengalirkan air mata.

Berkongsi perkembangan anak Jahidah, Eshfan berada dalam keadaan sihat dan kini bergantung pada susu formula.

Air Mata Gugur Setiap kali Sentuh Anak, Derita Si Ibu Dipukul Suami Hingga Koma

Tambahnya lagi, gaji dan wang di dalam bank milik Jahidah tidak dapat dikeluarkan kerana mempunyai kaitan dengan masalah di bank dan urusan mahkamah.

Pada ketika ini, mereka sekeluarga terpaksa bergantung kepada bantuan yang diberikan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM).

Terdahulu, Jahidah yang merupakan seorang penjawat awam telah dikejarkan ke Hospital Sultanah Aminah (HSA) Johor Bahru, Johor selepas diceder4kan suaminya sendiri pada 4 Mei tahun lalu.

Sumber: beutifulnara

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*