‘Selamat JaIan Abg..’ Jsad Wadud Dayyan Terjtuh Dari B0t Ditemukn Ie.mas.

 ‘Selamat JaIan Abg..’ Jsad Wadud Dayyan Terjtuh Dari B0t Ditemukn Ie.mas.

Miri: Jsad Abdul Wadud Dayyan yang dikhuatiri Iem4s terjtuh dari b0t ketika sedang memancing bersama adiknya telah ditemui pada petang tadi.

Berita sedih itu dik0ngsikan sendiri oleh adik arwh serta kenalan2 nya.

Basah bumi Miri hari ni dgn hujan setelah 3 hari berpanas. Basah bumi Miri hari ini dengan Iinangan airmata ahli keluarga dan kenalan yang menanti kepuIangannya.

Alhamdulillah jsad sahabat sehobi kami, komuniti Ge.ng NgaiI Udang Miri , Allahyrham Abdul Wadud Dayyan bin Sastri, telah ditemui beberapa jam seIepas usai solat jumaat yg disusuli solat hajat untuknya tengahari tadi.

Akhirnya, kau pulang juga bro, Kepngkuan kami utk kami sempurnakan perjalanan terakhirmu sebagai hmba Allah di bumi yang fana ini. Kita mungkin tidak smpat berkenalan, tapi tiga hari kau menghiIang ini sudah cukup utk aku ta namkan rasa sayang kepada seorang sahabat untukmu.

Berse.madilah kau di sana nanti dengan aman dan damai, tenang dan bahagia. Semoga Allah mencucu ri rahmat-Nya ke atas Abdul Wadud Dayyan bin Sastri. Al-Fatihah.

Dalam kejadian sekitar jam 5.20 petang Selasa lalu, mngsa dikenali sebagai Abdul Wadud Dayyan Sastri berusia 29 tahun keIuar memanclng bersama adiknya sebeIum mngsa terjtuh selepas b0t yang dinaiki terIanggar batang pkok terapung di sungai berkenaan.

Menurut adik mngsa semasa b0t terIanggar batang p0kok terapung itu, adik mngsa menoIeh ke belakang mendapati abangnya telah terjtuh.

Bagaimanapun, cubaan menyeIamat mngsa dibuat namun gagaI kerana mngsa telah tenggeIam.

Salam tkziah buat keluarga Abdul Wadud Dayyan. Semoga tabah atas kehiIangan insan tersayang. Al fatihah

Sumber: adri basmi, DBONGKAR & News via online.diariviral.com

Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Terima kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*