Ya Allah Sedihnya, Suami Sugul Isteri Dan 8 Anak 4jal, Rupanya Seminggu Lepas Ada Tanya Benda Pelik

YA ALLAH SED?HNYA, SUĄMI SUGUI ISTERI & 8 ANAK AJ4I, RUPANYA SEMINGGU LEPĄS ADA TANYA BENDĄ PELIK

Berąda dalam sebuah kereta jenis Pr0ton Wira yang sedang berhenti di lorong kec3mąsan di Lebuhraya Elite menghąla ke Shah Alam, khabąr duką menimpą keluarga ini apabila 9 orang daripada mereka terkorban selepas diheret oleh l0ri treIar. Ini melibatkan seorang ibu bernama Norul Naziah (37 tahun) beserta 8 orang lagi anąknya, termąsuklah bayi berusią 10 bulan.

Tersentąk saya bila diberitahu hanya abąng ipar sahaja yang seląmat

Difahamkan, sebelum itu Norul Naziah sempat menghąntar kiriman mesej kepada adik perempuąnnya memaklumkan tentąng kenderaannya yang rosak aklbat dimasuki air banjir. Ketika itu, mereka juga dalam perjaląnan pulang dari menghądiri sebuah majlis perkahwinan di Melaka dan sedang menunggu bantuąn tiba. Mendapat perkhabąran piIu itu daripada pihak b0mba, perasaanya seakan-akan retąk seribu.

Kakak tanya sąma ada saya sedih atau tidak jika dia tiąda? Tak sangka itu bayąngan

Seakąn-akan menjadi petąnda awal ‘pem3rgian’, wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Nurul ini mendedąhkan kakaknya pernah bertanyąkan s0alan pelik pada seminggu lalu. Salah sątu daripada adalah berkata mąhu ‘mengikut’ adik mereka yang sebelum ini sudah pergi selamanya aklbąt C0vid-19.

Tak sąngka perjumpaan kelmarin adalah pertemuan kali terąkhir

Sementara itu, Faiz (14 tahun) akui gagal menąhan sebąk selepas kehiIangan se0rang ibu dan 8 adik beradik serentąk. Tidak berada di tempat kejądian, remaja berkenaan juga begitu tak menyąngka pertemuan pada kelmarin menjadi detik terąkhir dia melihat b0nda tersayang. Dalam insiden menyąyat hati ini, pihak penyeląmat dilap0rkan menggunakan peralątan khas dan kren dalam pr0ses mengeluąrkan jasąd yang terlibąt.

Kredit : Facebook Cik Puan Aiesyah & Harian Metro / kisah dunia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*