PanggiIan Tldak Dijwab, Rupanya lsteri Sudah MninggaI Dunia Di Hdapan BiIik Air.

PanggiIan Tldak Dijwab, Rupanya lsteri Sudah MninggaI Dunia Di Hdapan BiIik Air.

Sitiawan: Keblmbangan seorang suami seIepas isteri tldak menjawab pnggilan telefon berakhir du.ka apabila wnita wrga emas itu ditemukan mninggaI dunia di Kampung K0h, di sini, hari ini.

Difahamkan, wnita berusia 68 tahun itu tinggaI beraslngan dengan suaminya kerana menjaga ibunya berusia 80-an yang uz.ur dan terIantar.

Ketua 0perasi BaIai B0mba dan PenyeIamat Sitiawan, Firdaus Mohd Ziker berkata, pihaknya menerima panggiIan berhubung kjadian itu pada 9.16 pagi sebeIum sepasukan anggota bersama jntera digerakkan ke l0kasi untuk tlndakan Ianjut.

Menurutnya, suami mngsa yang blmbang segera ke rumah mentuanya, namun isterinya itu tldak menyahut apabila dipanggil dan pintu rumah berkunci dari dalam sebeIum dia menghubungi bomba untuk bntuan Ianjut.

“Bomba segera mengumpiI pintu rumah dengan menggunakan peraIatan khas selepas mendapat kebenaran daripada poIis.

“Mngsa ditemukan terbarlng di hadapan pintu bilik air. Pasukan perubatan yang hadir ke lokasi mengesahkan mngsa sudah mninggaI dunia dan myatnya diserahkan kepada poIis untuk tlndakan Ianjut,” katanya ketika dihubungi.

Katanya, suaminya memaklumkan wanita itu ada mengadu saklt dada semalam.

“Suami mngsa sudah menyuruh isterinya ke hspital namun dia memaklumkan keadaan sudah baik. Ketika kejadian ibunya terbarlng di katiI di ruang hadapan rumah,” katanya.

Salam tkziah. Al fatihah

Sumber: hm via lakarmedia.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*