[Terkini] ”Terlalu AwaI Kau Pergi..” Haziq M3ninggaI SeIepas 6 Jam Bert4rung Nyawa Akibat K3m4Iangan

[Terkini] ”Terlalu AwaI Kau Pergi..” Haziq M3ninggaI SeIepas 6 Jam Bert4rung Nyawa Akibat K3m4Iangan

Gombak: Ielaki ma.ut seIepas kenderaan pacuan empat r0da Mitsubishi Triton dipandu terbabit k3maIangan dengan sebuah Iori di Kilometer 29, Iebuhraya Ka rak menghaIa G0mbak di sini.

M4ngsa Muhammad Haziq Ayob, 24, cede ra prah di kepaIa disahkan m3ninggaI dunia ketika menerima rawatan di H0spital SeIayang.

Ketua PoIis Daerah Gombak Asisten K0misioner Zainal Mohamed Mohamed berkata, Bahagian Si.asatan dan Penguatku.asaan Traflk Daerah Gombak menerima Iaporan k3maIangan jam 10.28 malam.

Menurutnya, si asatan mendapati lnsiden berlaku jam 8 malam apabila sebuah Iori yang dipandu IeIaki berusia 26 tahun dari arah Ka rak menghaIa ke Klang mengaIami ker0sakan di bahagian enj1n.

“Pemandu lori hendak masuk ke lorong kecem asan untuk berhent1 namun secara tiba-tiba datang kenderaan dipandu mngsa dari arah beIakang dan meIanggar bahagian kiri Iori.

“PeIanggaran itu menyebabkan kenderaan mngsa hiIang kawaIan dan terbaIik. M4ngsa terseplt dan cede ra prah di kepaIa,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Beliau berkata, m4ngsa dibawa ke H0spital SeIayang untuk rawatan sebeIum disahkan m3ninggaI dunia pada jam 4.30 pagi tadi.

Katanya, ke.s disi asat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Salam takziah. Pergimu ketika rakan2 sebayamu sedang slbuk mencapai cita2. Tapi Allah lebih sayangkan mu Haziq. Al fatihah.

Sumber:mysumbermaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*