(Video) Momen Epik, kesemuanya Berlaku Dalam Satu Masa Yang Sama Di Tempat Yang Sama. “Bini Kej4r Su4mi, P0lis K3jar Pencu ri Dan Anj!ng Kej4r Kuc!ng”

(Video) Momen Epik, kesemuanya Berlaku Dalam Satu Masa Yang Sama Di Tempat Yang Sama. “Bini Kej4r Su4mi, P0lis K3jar Pencu ri Dan Anj!ng Kej4r Kuc!ng”

Satu video melucukan yang memaparkan 3 kejadian kej4r-mengej4r dalam satu masa di satu tempat yang sama telah menjadi tular di media sosial. Tiga kejadian yang dimaksudkan itu adalah, kejadian kucing dik3jar anjing, suami dik3jar isteri dan pencuri dik3jar anggota p0lis.

Video tersebut telah dikongsikan oleh sebuah akaun Instagram yang bernama @kamerapengawas.id. Pada permulaan video berkenaan, kelihatan seorang lelaki sedang duduk secara berseorangan di tepi jalan. Secara tiba-tiba, dia kelihatan seakan ket4kutan dan terus berlari ke arah semak pada bahagian belakang.

Ketika dia sedang menghampiri kawasan semak tersebut, terdapat kelibat wanita dilihat keluar daripada semak berkenaan meng3jar lelaki itu. Kemudian, kelihatan kucing yang entah dari mana tiba-tiba dik3jar oleh anjing secara sepintas lalu. Ianya tidak terhenti disitu sahaja. Tidak berapa lama kemudian, seorang lelaki yang datang dari arah bawah kamera dilihat berlari dengan laju menuju ke seberang jalan.

Lelaki tersebut dilihat sebenarnya sedang dikejar oleh beberapa orang anggota p0lis. Lelaki berkenaan menurut kapsyen pada video Instagram yang dikongsikan itu didakwa sebagai pencu ri. Yang membuatkan video dan kejadian itu menjadi epik adalah, kesemuanya berlaku dalam satu masa yang sama di tempat yang sama.

Tidak dapat dipastikan berkenaan kesahihan mahu pun di mana lokasi kejadian itu berlaku. Namun begitu, video tersebut telah menjadi tular di media sosial. Sehingga kini, ianya telah ditonton lebih 7 ribu kali.

Sumber:siakapkeli , sembang viral via majalah-harian.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*